Αρχική σελίδα | Εγγραφή | Ξέχασα τον κωδικό μου | Διαγραφή λογαριασμού

Φόρμα εγγραφής στην υπηρεσία συγχρονισμού του τηλεφωνικού καταλόγου

Γιατί χρειάζεται να εγγραφώ;

Η εγγραφή είναι προαιρετική για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιήσει το πρόγραμμα σε έναν και μόνο υπολογιστή.
Εφόσον όμως κάποιος θέλει να έχει εγκατεστημένο το πρόγραμμα σε περισσότερους από έναν υπολογιστές (π.χ. στο σπίτι και στην δουλειά) και θέλει τις επαφές του να βρίσκονται ενημερωμένες ταυτόχρονα σε όλους τους υπολογιστές του, τότε θα πρέπει να προβεί στην διαδικασία της εγγραφής γιατί μ' αυτόν τον τρόπο και μόνο εξασφαλίζει τη δυνατότητα αυτή.

Πώς θα χρησιμοποιήσω την υπηρεσία στον υπολογιστή μου;

Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της εγγραφής θα έχετε στη διάθεσή σας ένα όνομα χρήστη (username) και ένα κωδικό πρόσβασης (password). Τα δύο αυτά στοιχεία θα πρέπει να τα εισάγετε στην εφαρμογή. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να μεταβείτε στην επιλογή του μενού Αρχείο > Επιλογές και από εκεί να κάνετε κλικ στην καρτέλα Συγχρονισμός. Στη συνέχεια κάντε κλικ στην κουτί για την ενεργοποίηση του συγχρονισμού τηλεφωνικού καταλόγου. Τέλος, εισάγετε τα στοιχεία σας στις αντίστοιχες θέσεις και κάντε κλικ στο κουμπί Σύνδεση. Αφού επιτευχτεί σύνδεση με τον εξυπηρετητή, πατήστε στο κουμπί Συγχρονισμός τώρα για να στείλετε τις επαφές σας στον εξυπηρετητή μας.
Από αυτό το σημείο και μετά η διαδικασία του συγχρονισμού θα εκτελείται αυτόματα κάθε φορά που θα υπάρχουν αλλαγές στις επαφές σας και εφόσον είστε συνδεδεμένος στο Internet.

Ποιά από τα παρακάτω πεδία θα πρέπει να συμπληρώσω;

ΟΛΑ τα πεδία είναι υποχρεωτικά, πράγμα που σημαίνει ότι θα πρέπει να συμπληρωθούν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο e-mail το οποίο θα αποτελεί το μέσο επικοινωνίας μεταξύ μας σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος. Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι τα στοιχεία αυτά δεν εμφανίζονται πουθενά, εκτός από το όνομα και το επίθετο που εμφανίζονται στο περιβάλλον της εφαρμογής.

Όνομα:  
  Γράψτε το όνομά σας με κεφαλαίους, κατά προτίμηση χαρακτήρες (π.χ. ΙΩΑΝΝΗΣ)
Επώνυμο:  
  Γράψτε το επίθετό σας με κεφαλαίους, κατά προτίμηση χαρακτήρες (π.χ. ΓΚΙΝΗΣ)
Username:  
  Σημειώστε το όνομα χρήστη με βάση τους εξής κανόνες:
- Επιτρέπονται μόνο τα λατινικά πεζά γράμματα και οι αριθμοί
- Ο πρώτος χαρακτήρας πρέπει να είναι γράμμα
Προτίνεται να είναι από 6 έως 8 χαρακτήρες
Password:  
  Σημειώστε τον κωδικό πρόσβασης χρησιμοποιώντας χαρακτήρες του λατινικού αλφαβήτου. Ο κωδικός πρέπει να αποτελείτε από 5, τουλάχιστον, τέτοιους χαρακτήρες
Password ξανά:  
  Επαναλάβατε τον κωδικό που επιλέξατε στο προηγούμενο πεδίο για λόγους επαλήθευσης
e-mail:  
  Σημειώστε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με την οποία θα μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας
e-mail ξανά:  
  Επαναλάβατε την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για λόγους επαλήθευσης
CAPTCHA: Ανανέωση
Χαρακτήρες:  
  Πληκτρολογήστε τους χαρακτήρες όπως εμφανίζονται στην παραπάνω εικόνα για ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Δεν γίνεται διάκριση μεταξύ πεζών και κεφαλαίων